Vstupujeme do světa polygrafie a produkčního tisku

 V průběhu prázdnin jsme vybudovali nové Polygrafické studio (odbornou učebnu pro žáky učebního oboru Reprodukční grafik), abychom zde plnili naše poslání připravit do praxe takové odborníky, kteří budou schopni naplnit přání svých zákazníků – ať už budou malá, velká, odvážná nebo na první pohled nesplnitelná. Věříme, že s osobním přístupem a při využití získaných zkušeností spolu s nejlepší technologií není žádný náš cíl nedosažitelný.

Polygrafické studio disponuje tím, co ve světě polygrafie trh aktuálně nabízí. Najdete u nás proto jak produkční digitální nízkonákladové tiskové stroje pro tisk v nákladu do 10 000 výtisků, tak i dokončovací stroje pro různé druhy vazby a ořezu. V oblasti reklamy budou naši žáci pracovat na řezacích a multifunkčních plotrech, naučí se přímý potisk textilu, pro potisk reklamních předmětů využijí UV ploter, seznámí se s využitím laserového gravírování a řezání a v neposlední řadě i se sublimačním tiskem.

Chceme dělat svou práci tak, abychom se za ni nestyděli a mohli se o ni s vámi podělit. Přijďte se na nové Polygrafické studio podívat v rámci našich dnů otevřených dveří – termíny ZDE.

 

O autorovi Ing. Zdeněk Smištík