Florbaloví šampioni okresu Pelhřimov

V prosinci naši žáci zaznamenali pod vedením Ing. Slavíka velké úspěchy. Blahopřejeme a děkujeme za vzornou reprezentaci školy! Věříme v úspěšné tažení i v dalších kolech.

Dne 11.12.2018 se vybraní studenti zúčastnili prestižního turnaje středoškolského poháru ve florbale, které se odehrálo v Pelhřimově a účastnilo se jej 7 středních škol. Náš tým se po 5 výhrách a 1 remíze  s celkovým skórem 16:3 stal zaslouženým okresním šampionem mezi SŠ a postupuje jako reprezentant okresu Pelhřimov do krajského kola.

Školu úspěšně reprezentovali: Zikmund Lukáš (4.IT), Žáček Josef (3.IT), Vorlíček Daniel (3.IT), Kváš Roman (3.IT), Martínek Jan (3.IT), Lepeška Nikolas (3.O),  Kolář Martin (2.IT), Duben Václav (2.IT), Jiskra Jan (2.O), Dibelka Tomáš (1.IT) a Žáček Daniel (1.RG). V

 KB Florbal Challenge 2018

Opět po roce se dne 14.12.2018 odehrála okresní eliminace florbalu chlapců pro ročníky narození 2001,2002 a 2003 v Pelhřimově. Naše škola obhajovala vítězství v tomto kole z minulého rohu, a tak byla očekávání vysoká. Došlo opět k souboji s ambiciózním SPŠ SOU Pelhřimov, které jsme zvládli úspěšně a postoupili do krajské eliminace, jako vítěz okresu Pelhřimov. V dalším kole školu čekají vítězové ostatních okresů – tj. Gymnázium Ledeč nad Sázavou, ŽĎAS Žďár nad Sázavou, Střední stavební škola Jihlava a vítěz minulých dvou krajských eliminací SPŠ Třebíč.

 Vítěz krajské eliminace postupuje do národního finále v Brně. Kluci, hodně štěstí v dalším kole!

 Školu úspěšně reprezentovali: Dibelka Tomáš (1.IT), Mazánek Matěj (1.IT), Velc Martin (1.IT), Knapp Dominik (1.RG), Kovařík Matěj (1.RG), Žáček Daniel (1.RG), Duben Václav (2.IT), Kolář Martin (2.IT), Brož Daniel (3.IT), Kváš Roman (3.IT) a Martínek Jan (3.IT).

 

 

O autorovi Ing. Zdeněk Smištík

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *