Pozdrav ze školy

Milé studentky, milí studenti,

uzavření škol a další dny v karanténě budou pokračovat. Současný stav souvisí se změnou režimu a klade na všechny velké nároky. Je třeba přijmout nastalé změny a přizpůsobit se jim, to není snadné. Zároveň musíme všichni upravit svůj denní řád a hledat nové cesty, jak si splnit své povinnosti a dát prostor svým zájmům a koníčkům. Vzhledem k tomu, že se situace každým dnem mění a nová pravidla přicházejí rychle za sebou, může být obtížné všechno zpracovat a uspořádat.

Těší nás, že se většina z vás věnuje školním povinnostem, plní zadané úkoly samostudia, komunikuje s učiteli. Výuka na dálku s sebou nese mnohá úskalí, která jste Vy (ale i my) museli překonat. Naše výukové prostředí Moodle je pro tuto krizovou situaci ideální, také i monitoruje studijní aktivity. Výuková videa našich pedagogů a vaše vypracované práce zahltily uložiště Moodlu. To pan správce školní PC sítě obratem rozšířil.

Dle posledního rozhodnutí ministra školství se v červnu počítá s realizací odborné praxe. Během následujících 6 týdnů však mohou nastat opět změny. V případě, že se situace zklidní a my bychom se mohli za přísných pravidel sejít, budete včas podrobně informováni a na vašich školních emailech. Více na http://www.msmt.cz/harmonogram-uvolnovani-opatreni-v-oblasti-skolstvi.

Vypadá to, že nás čeká ještě pár týdnů této formy výuky. Obrňte se trpělivostí, chovejte se zodpovědně, nezapomínejte na pobyt venku (na přírodu se omezení nevztahuje) a vydržte. Doufáme v brzké shledání. L. Lutnerová a O. Krankusová

O autorovi Ing. Olga Krankusová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *