V lednu pro žáky 9. tříd spouštíme podporu pro přijímací zkoušky.

Složitá situace z důvodu pandemie nás neodradí od naplánovaných aktivit, které poskytují podporu uchazečům o studium v našich maturitních oborech. Oceňujeme i dotazy rodičů, kteří si ověřují, zda plánované zkoušky nanečisto budou probíhat.

První přípravný kurz naplánovaný na 11. 1. 2021 proběhne od 14: 30h v on-line verzi přes MS Teams.

Zájemce o přípravný kurz a přijímací zkoušky nanečisto žádáme o poslání jména, příjmení a aktuálního emailu na info@stredniskola.com. Na zadaný email zašleme do 8. 1. 2020 podrobnější informace o on-line připojení.

Věříme, že další termíny již budeme moci realizovat ve škole. Bude-li nutná opět on-line verze, zájemcům zašleme podrobnosti na email.

Harmonogram termínů je na
Přijímací zkoušky nanečisto – Střední škola informatiky a cestovního ruchu SČMSD Humpolec, s.r.o. (stredniskola.com)

Přípravný kurz se zaměřuje na konkrétní typy zadávaných úloh v matematice i v českém jazyce, nejčastěji zadávaná cvičení s žáky projdou naši vyučující českého jazyka a matematiky.

Přijímací zkoušky nanečisto poskytnou žákům možnost vyzkoušet si testy z českého jazyka a  matematiky, získat bodové ohodnocení a tím i představu, jak jsou na přijímací řízení připraveni. Testy vytvořili naši vyučující českého jazyka a matematiky.

O autorovi Ing. Olga Krankusová