Poradna se speciálním pedagogem pro naše studenty bude fungovat i v lednu

Milé studentky, milí studenti, zdravím vás v roce 2021. Chtěla bych vám do něj popřát, abyste se v něm mohli svobodně potkávat, abyste úsměv nemuseli schovávat za rouškou a abyste se bez obav mohli obejmout.

I v lednu, kdy ještě školy budou zavřené, se budeme moci potkávat na čtvrtečním pokecu na Teamsech (začneme 14. ledna). Link na přihlášení vložím vždy do Moodlu. Tematicky pokec bude úplně otevřený, může zase dorazit kdokoliv, kdo má něco k řešení, nebo jen třeba poslouchat, o čem se baví ostatní. Navíc bych vám chtěla nabídnout individuální popovídání. A to buď na Teamsech nebo osobně ve škole. Jen bude potřeba se předem ozvat (nejlépe mailem na pmp.kozdas@stredniskola.com). Na Teamsech se můžeme setkat v jiný den než ve čtvrtek, osobně jen ve čtvrtek. Když byste chtěli za mnou přijít ve čtvrtek do školy nebo se setkat online, napište mi na mail do úterý do oběda (myslím do 12h), abychom se stihli na času setkání domluvit.

A s čím vám můžu pomoct? Pořešit, že mi nejde chystat se na výuku, mám potíže s učením, hledám v sobě motivaci se učit, jsem na výuku sám/sama, řeším vztahy, …….. nebo prostě si chci jen popovídat s někým, kdo mě vyslechne. Budu se těšit na setkání. Marta Kozdas

O autorovi Ing. Olga Krankusová