12 hodin programování v Hradci

Představte si tři mladé mozky, David Havel, Daniel Bušek a Jiří Hart, kteří nedávno rozpoutali bouři inovací na prestižním Hackathonu v Hradci Králové! S omezeným časem necelých 12 hodin se rozhodli přijmout výzvu a vytvořit úžasný projekt. David tahal za nitky týmu pracujícího na vývoji moderní a atraktivní aplikace, zatímco Dan s Jirkou vytvořili magii s dokumentací a vizualizací. Výsledek? AI platforma pro Královehradecký kraj postavená na otevřených datech! Pojmenovali ji AI Talk.

Ukázka aplikace AI Talk

Během testování aplikace zazněly dotazy:  „Kam na výlet v Hradci Královém? Jak dlouhá je cyklostezka Jíčínskem na kole? Kam vyrazit tento měsíc za zábavou?“ Aplikace reagovala svižně a podávala adekvátní odpovědi. I když první místo nezískali, jejich projekt byl oceněn za originalitu a potenciál v reálném světě. Tito mladí inovátoři předvedli parádní jízdu a posunuli hranice možného! Gratulujeme našim úspěšným teanagerům k úspěchu na Hackathonu a těšíme se na další technologické bravury, které nám přinesou v budoucnosti! #Inovace #HackathonChampions #MladýTým #Síla

Autor článku se omlouvá za kvalitu některých fotek. 😉 Zachovejte nám přízeň a držte nám palce na dalších podobných akcích.

Buďte dobří!

Ing. Zdeněk Smištík

O autorovi Ing. Zdeněk Smištík